Tullamore Brothers (22 mar)

Årets första musikcafé på Frövifors Pappersbruksmuseum bjuder på Irländsk folkmusik med hjärta och attityd! Den 22 mars kl 16.00-18.00 spelar Tullamore Brothers i maskinhallen.

Biljettpris 200 kr (inkl. fika i pausen. Kaffe/te + ostfralla) Biljetterna säljs i spelet på ICA Näsbyhallen och i museibutiken på Frövifors Pappersbruksmuseum.

Konserten arrangeras av Lindesbergs Kommun, Frövifors Pappersbruksmuseum och Frövifors Pappersbruks Musei Vänner.

Om bandet
Tullamore Brothers bildades 1988 i Örebro av bandets sångare Olle Unenge. Från att i början bara ha spelat på den lokala puben har man utvecklats till att bli ett av Sveriges mest etablerade band i genren. På meritlistan finns bl a två Irlandsturnéer, flera framträdanden i radio och TV och mängder med spelningar i Sverige. Allt från helt akustiska spelningar i ett vardagsrum (”HouseConcerts”), till stora festivaler. Inget är främmande för Tullamore Brothers!

2013 släpptes bandets tredje album – ”Still Going Wrong” (finns på SPOTIFY) – som fått ett väldigt fint mottagande. Tullamore Brothers bjuder på blixtrande snabba instrumentaler och smäktande ballader uppblandat med de mest kända pubsångerna. Publiken rycks med i de oemotståndliga Irländska tonerna och plötsligt känns det som om man befinner sig på Den Gröna Ön – Irland.